Billig SEO/søgemaskineoptimering

Danske backlinks! Linkbuilding SEO –

SEO Pakker der virker!

Gør som de professionelle SEO firmaer få de rigtige seo links!

Ønsker du at dit website får en bedre placering på Google med søgemaskineoptimering (SEO) og god linkbuilding seo så se her!

Alle blogs er på Danske sider & har rigtig gode backlinks

(Høj TF & DA)

Jysk SEO har nu gjort det muligt for dig at lave din helt egen SEO kampagne..
Du vil kunne SPARE Rigtig MANGE PENGE!

Hvis du vælger denne  linkbuilding service vil du få mulighed for at lave super kvalitets links til dit website.

Jysk SEO har adgang til mere end 100 forskellige high kvalitets (Danske) blogs hvor det er muligt at skrive artikler og dermed få contextual links som er de absolut bedste backlinks ens website kan få.

Du vil få eget login til disse blogs og dermed har du fuld kontrol over dine links..

For at holde priserne nede & gøre denne service så fleksibel som overhovedet muligt, er det dig selv der står for teksterne, linksene på de blogs som du har købt dig adgang til.

(Du vil blive vejledt i hvordan man laver de bedste tekster) Det er IKKE raketvidenskab at lave god og billig SEO og opnå gode resultater på Google, det kræver bare en god vejledning og at man har lysten og tiden til at få arbejdet fuldført..

Du vil med denne service få 100% mulighed for at styre hvilke links der peger til dit website og hvilken anchor text der bliver benyttet, du har derfor 100 % kontrol over din billige søgemaskineoptimering. Du vil få linkbuilding tips (hvis det ønskes), så du får styr på dine indgående links.

Som sagt er der over 150 forskellige Danske blogs at få links fra & alle har høj TF og DA.

Der vil ugentligt blive tilføjet nye blogs, som du vil kunne få adgang til med platiniums pakken.

BEMÆRK at denne backlinks service KUN vil blive solgt  i begrænset antal, & derfor vil denne service på et tidspunkt blive lukket ned igen, så skal du have billig seo så vent ikke for længe! 

Det er en nødvendighed, da det ellers vil gå udover den Power/linkjuice dit website vil opnå med links fra de pågældende blogs.

Der er stort set forskellige ip adresser på alle de blogs, som der tilbydes via denne service.

Denne service henvender sig til alle former for erhvervsdrivende som ønsker en bedre placering på Google.

Der må KUN skrives 1 artikel pr bruger på hver blog, overholdes dette ikke, vil man blive slettet som medlem og alle ens links vil også blive permanent slettet.

Vi tillader IKKE backlinks til hjemmesider med pornografisk indhold eller websites med andet krænkende indhold.

Er du i tvivl om hvorvidt dit website lever op til mine krav eller har du øvrige spørgsmål så er du meget velkommen til at kontakte os.

 

TLF 28292769

Venlig Hilsen

Jakob Nielsen Jysk SEO

SEO PAKKER

Se vores udvalg af seo pakker her:

Hvis det ikke skulle være nok med den største seo pakke med 55 danske blogs er der selvfølgelig mulighed for at købe flere seo pakker.

JYSKSEO kan i øjeblikket tilbyde op til 200 forskellige danske blogs, og der kommer stadig flere til. Vi bestræber os på at have en SEO Pakke som matcher et hver behov. Har du spørgsmål vedrørende vores pakker eller service så kontakt os i dagSEO pakker

Her er et udkast af matrix fra de Blogs der tilbydes

Matrix analyse med Majestic.com