Mine priser starter ved kun kr 495 kr. ekskl. moms, pr. måned.

Der er som hovedregel meget små startomkostninger hos mig, men ved større SEO opgaver tillader jeg dog at forlange et større opstartsbeløb.

Et depositum

Jeg har valgt at når man indgår en aftale med mig om at få udført søgemaskineoptimering på sin hjemmeside skal man betale et depositum som starter på 995 kr. ekskl. moms, ( vi aftaler en fornuftig pris fra gang til gang) depositummet vil blive tilbagebetalt når der er opnået resultater af vores SEO arbejde, i form af at depositummet vil blive fratrukket det aftalte beløb.

Mine Priser afhænger af den pågældende opgaves omfang

Der skal kun betales fra måned til måned (SÅ IKKE NOGEN FORM FOR ABONNEMENT)
Der kommer IKKE nogen regning fra mig før der er opnået resultat på Google. Dog er der undtagelser ved meget store SEO projekter.

Ingen kan garantere dig en 1 plads på Google

Hos Jysk SEO vil jeg ikke give dig garanti for en placeringer som nr. 1 på Google, det er der faktisk en meget god forklaring på. >> Google er jo de eneste der kender søgemaskinens algoritme og derfor findes derfor ingen SEO bureau der kan garanter dig en placering som nr. 1, på Google.

Prisen på SEO/søgemaskineoptimering variere

En pris på et søgemaskineoptimerings projekt er påvirket af flere forskellige parametre som f.eks. antallet af sider, der skal søgeoptimeres, hvor mange søgeord ønsker du at ranke, hvor stor konkurrence er der på de pågældende søge ord OSV.

SEO er meget effektivt

Hvis man ligger på side 1 på Google får man ofte rigtig mange besøgende på sin website, mange af dem er helt nye kundeemner.

Det er en meget effektiv måde at få nye kunder på og ved brug af vores SEO arbejde får du en af landets billigste SEO løsninger og så endda med garanti for resultatrer.

Husk din side skal konventer godt

Når man har opnået en tilfredsstillende placering på google er det vigtig at en side konventer godt læs mere om det her>>